Evet gittim yerinde gördüm.Zeytinli Rock Festivali 2008 resimleri,Zeytinli rock festicali canlı performansları ve organizasyon hakkında yaşadıklarımı sizlerle Yobaz.org farkıyla paylaşayım...:D

Söze organizasyonla başlamak istiyorum.İlk önce en kıl olduğum özel güvenlik olayına değineyim,bir kere nerede it kopuk var özel güvenlik adıyla kroları görevlendirmişler ki hasta olmamak elde değildi.Tuvaletlerde ise güzel bişey yapmaya çalışmışlar ama ne yazık ki olmamış vidanjörle temizlik yetersiz kaldı,ayrıca geceleyin ışıklandırma olmadığı için özellikle afedersiniz zıçmak tam bir problem halini aldı.Kamp alanına dikkat çekecek olursak, crew adı altında çalışan görevliler ellerinden geldiğince çadırları düzgün yerleştirdiler,genel anlamda başarılı da oldular onları tebrik etmek gerek.Benim gibi 15 milyonluk eşşek bağlasan durmaz tipten bir çadırla gidenler anlayacaktır ki sıcak hiç bir zaman bu kadar yakmamıştır.Şöyle izah edeyim çadırın içine kafanızı sokmanız dahi dünyanızın kararmasına,hayata küsmenize yetecek derecedeydi,geceleri ise aksi bir durum söz konusuydu ki çadırın içinde üşümemek için ne varsa sarıldık.
Denize bugüne kadar serinlemek için giren biz insanoğulları Edremit in denizine tam anlamıyla şok yaşamak için girmiş olduk.Bu kadar soğuk su ancak buzullarda vardır diyeyim varın siz anlayın.
Yemek standları yeterliydi ama su satışının 2-3 noktada olması ve herzaman ters noktalara denk gelmesi insanı inanılmaz geriyordu.Yemek ve içmek için dışarı çıkmak en mantıklısıydı lakin içeride biraya 4 lira vermek istemeyenler 2,25 den başlayan fiyatlarda içki bulabildi.
Sahne daha iyi olabilirdi ayrıca soundcheck olayı bazen 40 dakkayı buldu,ayakta konser izlemek isteyen bizler için tam bir ızdıraptı.

Gelelim canlı performanslara ben festivalin 2 ve 3. günleri Ayvalık'da akraba ziyaretine aktığım için bu günlerde çıkan sanatçılar hakkında yorum yapamayacam.
1.gün en güzel gündü çünkü daha yorulmamış bedenimiz düziğe doymak istiyordu.
1.gün izlediğim gruplar buz,alev,zardanadam ve gökçe idi.Mogollar ve Hayko geç saatte çıktıkları için çadırımda uyumaya karak verdim zira baygınlık geçirecek kadara yorulmuştum.
Birinci gün buz,alev ve gökçe beğendiğim gruplar oldu.

4.gün ise harikaydı.
KURBAN Süper
NEV Harika
YÜKSEK SADAKAT Cillop
TİBET AĞIRTAN & ROCKN ROLL Son zamanlarda izlediğim en iyi performans
İHTİYAÇ MOLASI sıktı biraz
DİNAR BANDOSU yemek yediğim ana denk geldi sanırım..
MARSİS uyyyyyy iyi eğlenduk daa...

Tibet abi tam anlamıyla rock n roll a bizleri doyurdu desem yeridir,grup olarak tam bir rock ziyateti çektik tüm organizasyona baktığımda herşeyin en iyisi diyebilirim.

Yüksel Sadakat soundcheck i en uzun tutan gruplardan biriydi bu yönden rahatsız olsam da performansları iyiydi,ilk 3 parçada lead gitar duyulmadı.

Nev,Tibet Ağırkan ve rocknroll dan sonra en iyi konseri verdi hiç zaman kaybetmeden şarkı biter bitmez diğerine başladı güzel sololar attı sesi her zamanki gibi iyi ve canlıydı,son derece hareketli ve sıcakkanlı davrandı.

Kurban ses sistemi ayarlarıyla boğuşarak başladı sadece 4 şarkısını dinleyebildiğim gayet iyiydiler sahneye 2:30 civarı çıktılar ve artık geri dönme vaktiydi...


GELELİM RESİMLERE VE VİDEOLARA

Zeytinli Rock Festivali Kurban Canlı Performans Yine video



Zeytinli Rock Festivali Gökçe Davul şov



Zeytinli rock festivali Gökçe resimler












































































































Tibet Ağırtan Zeytinli rock festivali resimler































































































































































Yüksek Sadakat Zeytinli Rock Festivali konser resimleri





































































































































Nev Zeytinli Rock Fest 2008 konser resimler





Nev Bu akşam canlı performans






Nev Zeytinli Rock Fest 2008 Canlı performans
































































































































Zeytinli Rock Fest Kamp Alanı Resimler







Benzer Yazılar



3 yorum:

Adsız dedi ki...

tuvaletleri kullananlar bilir ancak

yobaz dedi ki...

o degilde tek fişle 3 tane döner yemek güzeldi be :D

Adsız dedi ki...

aynen oyle :) tek fisle 1 den cok doner :) gecelerıde cok guzel oluyordu tuvaletlerı sormayın ama seneye ıns gıdıcegım gıne ve cok eglencelı bır yer her keze tavsiye ederim global sıtesınden adresı alabnılırsınız

Yorum Gönder

EkleBunu Sosyal paylaşım Butonu
rss
Карта