Gittim Yerinde Gördüm

. 18 Haziran 2008 Çarşamba
EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu






Evet arkadaşlar bu bölümüzde bizzat şahitliğini yaptığım,birebir ilgilendiğim konular hakkında yorumlarımı okuyacaksınız,Umarım bu sayede okuduğunuz konu hakkında bilğilenmiş olucaksınız allah razı olsun..

Bu haftaki konumuz tahmin edebileceğiniz gibi :D GTA4!!! Oyun dünyasının gelmiş geçmiş ve en çok ses getiren oyunu Gta serisinin sonuncusu.Düşünün ki bir oyun her çıktıgında bütün istatistikleri altüst etsin.Ben de gittim yerinde gördüm bu güzel oyunu nerede mi? Tabi ki Değirmendere nin en güzel ps3 kafesinde :D Aslında arkadaşımla pes2008 oynamaya gitmiştik son derece gergin bir atmosfer vardı,kafalarda bir sürü taktik dolaşıyordu takımdan kimi kezsem, kimi forvette oynatsam.. tam bir beyin cimlastiği öyle bölye değil bu kadar çok düşündüğüm an öss sınavıdır diyeyim anlayın gari.Neyse tam oyunu isteyecekken gözüme GTA4 ün o güzelim cd kabı ilişti,uzun süredir oynamak istiyordum zaten hemen ağzım beynimden ayrı bir şekilde abi gta4 ü verirmisin deyiverdi,arkadaşım bu olaya son derece şarşırsa da kararlı oldugumu anlayınca sustu gitti koltuğa oturdu.
Oyun açıldıgında gerçekten hoş bir menü çıktı karşımıza tabi bu ps3 ün üstün grafik kartının eseriydi ama olsun adamlar yapmış.oyuna girdik hemen delidanalar gibi araba çalmaya adam düvmeye başladık üç kere polisler tarafından öldürülünce ne yapıyoruz biz ya deyip pes 2008 imize geri döndük.
Lakin oyunla ilgili söyleyecek çok şey olsa da özellikle grafikler tam bir harika araba ve hasar modellemeleri etkileşim ise ağlatmaya yetecek kadar güzel, umarım yakın bir zamanda pc için çıkar da uykusuz günler an azından benim için başlar.








1 yorum:

yobaz dedi ki...

oyunun görüntüleri de cillopajj

Bela arama bilgi ara

Yükleniyor...
rss
Карта